1 Kilo Zilver Kopen

1 Kilo Zilver Kopen

1 kilo zilver kopen is vooral interessant voor mensen die graag in zilver willen investeren en dit dan ook direct aan de hand van grote bedragen willen doen. Om bijvoorbeeld duizenden euro’s om te zetten in zilver en er zo voor te zorgen dat het kapitaal z’n waarde zal kunnen behouden, ook wanneer de inflatie hoger oploopt kan men er voor kiezen om een paar kilo zilver aan te kopen. 1 kilo zilver kopen is op zich helemaal niet moeilijk en daarmee als vanzelfsprekend interessant voor iedereen die deze wens koestert. Uiteraard dient men hierbij de afweging met goud te maken, maar toch kiezen er nog altijd veel mensen voor zilver. Zeker nu de prijs van het zilver hoog is en de waarde achtergebleven lijkt bij die van goud wordt er steeds meer zilver gekocht. 1 kilo zilver kopen kan er nu namelijk zomaar voor zorgen dat men een mooi rendement tegemoet gaat en dat het kapitaal niet alleen z’n waarde zal behouden, maar dat dit ook nog eens flink zal groeien en dat men er op die manier uiteindelijk alleen maar beter van zal worden. Het mooie van zilver kopen is daarbij, net als bij ieder ander edelmetaal, dat men zich niet druk hoeft te maken om de investering en dat dit uiteindelijk als vanzelf op z’n pootjes terecht zal komen.

1 kilo zilver kopen is daarnaast ook interessant vanwege de relatief lage verkoopkosten die er mee gemoeid gaan. Uiteraard dient men altijd te betalen voor het aankopen van een bepaald product, dus ook wanneer men goud wil kopen. Dit betekent in principe dat men meer dient te betalen dan de intrinsieke waarde. Uiteraard is het van belang dat de waarde van het zilver voldoende zal stijgen zodat men uiteindelijk een kapitaal over houdt dat groter is dan de intrinsieke waarde van het zilver en de verkoopkosten samen. In dat geval ontstaat er namelijk winst, zonder dat men hier uiteindelijk veel voor heeft hoeven doen. 1 kilo zilver kopen is zo interessant vanwege deze relatief lage verkoopkosten. Deze zijn zo laag, omdat men een grote hoeveelheid zilver koopt. Wanneer men zilver gaat kopen dient er door de verkopende partij natuurlijk voor te worden gezorgd dat het zilver op de juiste plaats terecht komt. De kosten die hiervoor worden gemaakt worden deels doorberekend. Deze kosten zijn min of meer gelijk voor iedere hoeveelheid. Wanneer men een kleine hoeveelheid koopt zijn deze kosten daarom dan ook relatief hoog. 1 kilo zilver kopen is om die reden zo lekker voordelig en kan er voor zorgen dat men eerder winst gaat maken met de investering.

Aan de andere kant is het wel van belang dat men rekening houdt met de BTW. Zilver is, in tegenstelling tot goud namelijk niet vrijgesteld van BTW. 1 kilo zilver kopen is daarom duurder dan het kopen van goud, al krijgt men natuurlijk een stuk meer gewicht geleverd, aangezien de prijs van het zilver een stuk lager ligt dan die van het goud. Zo is het wel heel aantrekkelijk om zilver aan te kopen en er ook daadwerkelijk van te kunnen genieten.